This page is translated by Google and can contain errors. Go back to English.

Kanaal Z stelt het Antikankerfonds gebald in 1 minuut voor

Kanaal Z stelt het Antikankerfonds gebald in 1 minuut voor

 

Brussel – Het Antikankerfonds is vanaf vandaag te zien op Kanaal Z in ‘Alle Zaken op een Rijtje’. In 1 minuut leggen we uit wat we doen en waarom. We investeren in wetenschappelijk onderzoek, helpen mensen met kanker en gaan in dialoog met beleidsmakers, zodat kanker bovenaan hun agenda staat.

Kanaal Z kwam deze zomer langs in de kantoren van het Antikankerfonds en vroeg van ons voor te stellen. In een uitzending van 1 minuut, die vanaf 27 augustus doorlopend zal te zien zijn op de tv-zender, vertellen we ons verhaal.

Kanaal Z zet het Antikankerfonds in de kijker in de reeks ‘Alle Zaken op een Rijtje’, een programma dat elke weekeinde te zien is en wordt gepresenteerd door Marc Fransen en Kelly Pfaff. In ‘Alle Zaken op een Rijtje’ worden doorgaans straffe ondernemers en bedrijven naar voor geschoven. Het Antikankerfonds is weliswaar geen bedrijf, maar wel een ondernemende research stichting die van de strijd tegen kanker een topprioriteit maakt.

Het Antikankerfonds ondersteunt en bevordert onderzoek naar meer kankerbehandelingen, helpt kankerpatiënten door ze informatie te geven, specifiek afgestemd op hun type kanker, en gaat ook in gesprek met beleidsmakers. Dit met een duidelijk doel voor ogen: mensen met kanker meer waardevolle behandelingsopties aanbieden, zodat hun kans op overleven vergroot en ook hun levenskwaliteit verbetert.

We zijn een private stichting van openbaar nut en voor al onze activiteiten hangen we af van donaties. We zijn daarom op zoek naar ‘Entrepreneurs with a heart’ die ons willen ondersteunen, zegt Lydie Meheus, managing director van het Antikankerfonds.

‘Entrepreneurs with a heart’ is een sponsoring programma voor ondernemers en ondernemingen die een duurzaam partnership aangaan met het Antikankerfonds omdat ze geloven in ons werk en een duidelijk verschil willen maken. De ‘Entrepreneurs with a heart’ van het Antikankerfonds zijn een selecte groep van ondernemers en managers met het hart op de juiste plaats, die de waarden van hun bedrijf willen laten zien aan de buitenwereld door ons te steunen.

Link naar de video van 1 minuut op YouTube

Link naar Kanaal Z (vanaf 39:50)

Meer informatie over ‘Entrepreneurs with a heart’